Eva Kjeldsholm

Lægesekretær


Jeg har tilbragt 25 år som lægesekretær på et utal af danske hospitaler. Dagligt har jeg været hende, der tog imod patienterne. Den patient, der var blevet syg og nu skulle forholde sig til store ændringer i tilværelsen. Og som udover angsten og bekymringerne skulle se anderledes på mange ting. Pludselig befandt patienten sig i et virvar af informationer.


Jeg var hende, der fortalte, at det nok skal gå, og at vores læger og sygeplejersker er rigtig dygtige til det, de gør. Jeg var hende, som tog telefonen, når praktiske spørgsmål skulle besvares. Og så var jeg den, patienterne kom til, når det hele blev lidt for meget.

Kort sagt har jeg været hende, som bød velkommen, hjalp med de praktiske informationer og gav tryghed og støtte. Det har jeg altid elsket. Og det gør jeg stadig. Derfor er jeg med til at skabe mere tryghed for hjertepatienter via hjerteinfo.

Nu arbejder jeg med at lave information til dig, der er patient. Blandt andet ved at producere videoer, som bruges til at give patienterne den viden og tryghed, de ofte efterspørger.

For som patient er man i et informationsforum, hvor man skal finde svar på de mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver syg. Information om lige netop den sygdom, der pludselig bliver en del af ens liv.

Kald mig gerne digital lægesekretær, men måske i endnu højere grad den støttende skulder, som kan være med til at klæde dig bedre på til at være patient.


Vi vil i vores forum beskæftige os med forskellige hjertesygdomme. Og give den saglige information direkte fra læger, sygeplejersker og andre specialister til dig med en hjertesygdom. Og det skal være på en måde, som du forstår og kan forholde dig til.

Hjerteinfo vil blandt andet bringe en række videoer, webinarer og podcast. Kort sagt vil vi gøre en forskel og gøre hverdagen lidt nemmere og lidt mere ubekymret for dig som patient.


Hjerteinfo er her for dig

❤️


KH Eva